Xiaomi Reparatie

Bij The Phone Specialist in Heppen voeren wij alle reparaties voor de Xiaomi uit. Naast de standaard service, zoals een scherm of batterij vervanging, voeren wij ook complexe reparaties aan het moederbord van uw Xiaomi uit. Onze gecertificeerde technici staan direct voor u klaar. Op alle reparaties van de Xiaomi krijgt u 6 maanden garantie. Daarnaast gebruiken wij alleen originele onderdelen van Xiaomi direct geleverd vanuit de fabrikant. Omdat wij niet werken met tussenhandelaren, kunnen wij u direct de laagste prijs garanderen. U kunt heel eenvoudig online een afspraak maken en langskomen in Heppen of er voor kiezen om uw apparaat naar ons toe op te sturen. Bij beide manieren van reparatie service zorgen wij ervoor dat u uw Xiaomi apparaat zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen.

Wacht niet te lang

Wij raden u aan om uw Xiaomi Xiaomi niet te lang met schade te gebruiken. Een barst of scheur in het scherm van uw Xiaomi kan namelijk al snel een hoop andere problemen opleveren, zoals waterschade of speakerschade. Dit kan dan enorm oplopen in de kosten voor uw reparatie, wees er daarom snel bij.

Verschillende Xiaomi reparaties

Naast scherm of batterij reparaties aan de Xiaomi Xiaomi voeren wij ook diverse andere reparaties uit zoals: Voor of achtercamera reparatie, Sensoren reparatie, Achterkant/backcover reparatie, waterschade reiniging en moederbord reparatie voor de Xiaomi Xiaomi.

Geen tussenhandelaren

Omdat wij onderdelen voor de Xiaomi Xiaomi direct geleverd krijgen vanuit de fabrikant voor Xiaomi kunnen wij u een lagere prijs bieden dan andere bedrijven te Heppen.

Dus kortom; wilt u gegarandeerd zijn van de laagste prijs maar toch de beste reparatie service met originele onderdelen voor de Xiaomi Xiaomi? Dan bent u bij The Phone Specialist te Heppen op het juiste adres!